З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

вівторок, 14 листопада 2017 р.

Повідомлення
про проведення тренінгу
«Толерантність - елемент світогляду і культури»
14.11.2017 р. в бібліотеці-філії № 2 для учнів колегіуму № 25 був проведений  тренінг «Толерантність - елемент світогляду і культури», присвячений Дню толерантності, за участі психолога Вишинської Т.І..
Після оголошення теми зустрічі школярам потрібно було відповісти на питання: «Що означає поняття «толерантність»?, «Чи завжди ми в житті толерантні до інших людей?», «Які якості має толерантна людина і як їх виховати в собі?».
В план тренінгу також було включено опрацювання вислову «Ми – різні – в цьому наше багатство. Ми разом – в цьому наша сила», під час якого діти дуже активно підключились до обговорення цього питання.
Інтерактивна вправа «Чим ми схожі?» не залишила байдужим ні одну дитину,  а налаштувала їх вчити приймати один одного такими, які вони є, розуміти один одного.
Мультфільм «Толерантность», окрім задоволення від перегляду, ви-явив здатність дітей до осмислення питань «Чи були герої толерантни-ми?», «Чи обов`язково бути такими як усі?».
Була під час тренінгу розглянута різниця між поняттями «толерантність» та «інтолерантність», а обговорення ситуацій показало обізнаність, серйозність і усвідомлене ставлення школярів до цих важливих  проблем сучасного суспільства.
Закінчився захід екскурсією до Ретро-музею і загальним фото на згадку про цей день.


Немає коментарів:

Дописати коментар