З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

понеділок, 20 листопада 2017 р.

До Дня Гідності і Cвободи
Виставка-інсталяція
«Допоки в грудях б`ється серце»
Ми, українці, вшановуємо пам`ять героїв різних історичних подій. Тепер ми стали сучасниками ще однієї масової трагедії нашої країни. Трагедії, яка забрала сотні життів за честь, за волю, за право бути українцем. Ще довго-довго з покоління в покоління будуть передаватися спогади про Героїв  Небесної  Сотні.
21 листопада - це той день, коли ми зробили свідомий вибір, переборовши у собі страх. Україна – територія гідності і свободи.
«Допоки в грудях б`ється серце» - назва виставки-інсталяції, яка відкрита 20 листопада 2017 року в бібліотеці-філії №2 ЦБС для дорослих до цієї дати.
Історія революції гідності, фотодокументи, художнє відображення боротьби за національну гідність у творах письменників – все це пропонується нашим користувачам.

Герої Небесної Сотні не зникли з буття, а відійшли у вічність. Ми мусимо пам`ятати про цих мужніх людей, робити все можливе щоб їх подвиг не був марним. Герої не вмирають!

Немає коментарів:

Дописати коментар