З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

середу, 30 травня 2018 р.

     Перший день червня у кожного з нас асоціюється з приємними спогадами про дитинство, літні канікули і безтурботність.
     30 травня 2018 року з нагоди Міжнародного захисту дітей в бібліотеці-філії №2 ЦБС для дорослих відкрита виставка-фантазія дитячих малюнків «Ми любимо сонце і нашу країну». На виставці представлено понад 40 малюнків юних художників з художньої школи «Віка». Роботи виконані гуашшю, аквареллю, кольоровими олівцями. Всі роботи індивідуальні. У кожен малюнок дитина вклала багато праці і душі. Діти намалювали своє щасливе дитинство, свої веселкові мрії. Першими глядачами цієї виставки стали учні пришкільного табору «Посмішка», який діє при ЗОШ №18.
     Діти отримали багато позитивних емоцій та гарного настрою від виставки.
 А далі бібліотекар юнацького відділу Подойникова.О.В. разом з учнями відвідали веселий кінозал «Ми з країни Мульті – пульті». Малеча поринула у фантастичний світ улюблених мультфільмів. Діти переглядали мультики Уолта Діснея. На цьому дійстві були захоплюючі мандрівки в казкові країни, де живуть фантастичні істоти: дракони і русалки. Учні не тільки мали можливість переглянути улюблені мультики, але й погортати книги цього чарівника, художника, мультиплікатора. Всім дітям сподобався захід, про що свідчили посмішки на обличчях та радісні очі малечі.

     Літо тільки розпочинається, Попереду і дітей стільки приємних подорожей, екскурсій! Нехай же всі вони будуть вдалими і щасливими.









Немає коментарів:

Дописати коментар