З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

середу, 10 жовтня 2018 р.


Історична година з аукціоном цікавих знань
«Степ та воля – козацька доля»
(До Дня козацтва) 

День захисника України відзначається віднедавна саме 14 жовтня, на День українського козацтва тому, що Збройні сили України своїми славними традиціями зобов`язані козацтву.
День українського козацтва фахівці бібліотеки-філії №2 ЦБС для дорослих вирішили відсвяткувати разом з учнями КНВК №25. Так 10.10.2018 року на історичну годину «Степ та воля – козацька доля»  бібліотекарі запросили активного користувача, історика, краєзнавця Євгена Бергера. Історик розповів учнівській молоді про наш славетний козацький край, який має свою легендарну, славну історію. Учні дізналися з розповіді краєзнавця нове про козацьке життя, а саме: як козаки одягалися, якою провізією запасалися перед походом, як їздили на конях, як річку перепливали.
Конкурсна частина заходу змусила юнаків добряче попрацювати: дві команди завзято змагалися у силі та спритності, брали участь у конкурсах: 
перетягуванні канату, 
художньому конкурсі, 
мірялися силою рук. 
Взяли участь в аукціоні цікавих знань «Козаку найперше - воля, козаку найперше - честь»
Діти в ході заходу ознайомилися з книжковими викладками:
«Подорож у козацькі часи» 
і «Наше життя під захистом українських військових»
на яких представлена науково-пізнавальна, історична, художня література на дану тему з фондів нашої книгозбірні. Козацькі розваги надали всім багато задоволення і гарно підняли всім настрій.


Немає коментарів:

Дописати коментар