З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

вівторок, 2 жовтня 2018 р.


Повідомлення про проведення
Вечора вшанування людей похилого віку
«Ваш життєвий шлях – наша славна історія»,
присвяченого 15-річчю заснування клубу «Душі криниця»
02.10.2018 р. в сімейній вітальні бібліотеки-філії № 2 відбувся вечір вшанування людей похилого віку «Ваш життєвий шлях – наша славна історія», присвячений 15-річчю заснування клубу «Душі криниця».
Вечір розпочала одна з трьох засновниць клубу, ОсташкоВ.В., яка на протязі 15 років незмінно очолювала його роботу, з подякою присутнім за те, що саме вони були натхненниками для працівників бібліотеки при підготовці до заходів, при виборі тем засідань клубу. 
Саме завдяки їм, активним, невгамовним, зацікавленим, бібліотека-філія № 2 у 2017 році отримала перше місце на  Полтавському обласному огляді-конкурсі «Кращий клуб за інтересами» і саме для них було зроблено все , щоб клуб став центром відпочинку і спілкування людей поважного віку і щоб кожен міг сказати: «Душі криниця» - відрада для душі!».
Вечір зібрав жителів мікрорайону, користувачів бібліотеки, які багато років були активними членами заходів, що проводилися в рамках клубу «Душі криниця». Тепла, щира атмосфера панувала під час зустрічі цих, посріблених сивиною, людей поважного віку.
Приємно було бачити, з якою цікавістю вони дивилися м/м презентацію «Шлях довжиною в 15 років», яка супроводжувала весь захід.  Приємно цим людям було також подивитися фотографії заходів, які були розміщені на стенді і склали ви-ставку під назвою «Стоп-кадр життя клубу «Душі криниця».
Всі добре знають, скільки талановитих людей живе у мікрорайоні, які також є членами клубу «Душі криниця» і які неодноразово демонстрували  свої поробки, вишивки, витинанки, вироби з бісеру, паперові квіти  та малюнки. От і в цей день бібліотекарі зробили виставку-презентацію талантів  «Наші руки золоті», де показали у всій красі, на що здатні люди, які знаходяться на заслуженому відпочинку, коли саме час зайнятися справами, на які не було раніше часу.
На засіданнях клубу на протязі багатьох років прославляли людей талановитих, здібних, активних, оптимістичних, позитивно настроєних. І цей захід не був винятком – пригадали найактивніших, які йшли до цієї дати разом з бібліотекарями всі 15 років. Не забули, звичайно, тих, хто пішов у небуття, але залишив по собі світлу пам`ять.
Звучали на цьому вечорі і вірші, і спогади, і слова подяки від бібліотекарів - учасникам заходу, а також від членів клубу -працівникам книгозбірні за повагу до їх віку і цікаві і корисні заходи, на які вони йшли завжди, як на свято.
Пригадали артистів з різних художніх колективів, тих, хто радував своїми піснями, танцями, виставами, а також найбільш цікаві заходи. І, звичайно, не обійшлося без участі вокального колективу «Любава», улюбленого всіма членами клубу, який і на цей раз додав гарного настрою і позитиву своїми веселими, завзятими піснями.
«Души криниця» живе, діє, згуртовує людей, дає їм розраду, дарує чудові хвилини гарного настрою і спілкування, бо кожна зустріч у стінах бібліотеки для них  – це завжди відкриття: нової книги, цікавої людини, музичного твору, секретів творчості.


  

Немає коментарів:

Дописати коментар