З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

четвер, 6 грудня 2018 р.


Зустріч – діалог
СНІД – страх небезпеки

1 грудня вся світова спільнота відзначила Всесвітній день боротьби зі СНІДом.
До цієї дати 3 грудня 2018 року бібліотека-філія №2 ЦБС для дорослих разом зі старшокласниками ЗОШ №18 провели зустріч – діалог «СНІД – страх небезпеки».
Висвітлити питання небезпеки ВІЛ – інфекції та способу зараження нею завітали фахівці міського кабінету «Довіра» в актовому залі ЗОШ №18. Відбувся зацікавлений діалог між присутніми на заході учнівською молоддю та психологом Назаровою Н.Г. 
і медичною сестрою–інфекціоністом 
Барановською А.М. 
Вони в доступній формі пояснювали учням про можливі шляхи передачі ВІЛ – інфекції, як захистити себе та рідних від небезпеки, називаючи цифри, які яскраво ілюструють темпи поширення ВІЛ / СНІДу не лише в Україні, а на жаль і в Кременчуці. 
Учасники заходу з великим інтересом та хвилюванням передивилися відеопрезентацію «Тестуй та лікуй», після чого учням був запропонований тест – контроль на перевірку знань про СНІД.
До цієї дати в книгозбірні експонується книжкова викладка «Іллюзія щастя, що веде до біди». На ній представлені книги, буклети, які містять інформацію про властивості цього вірусу, про профілактику та лікування цієї страшної хвороби, стан 
захворюваності на ВІЛ / СНІД в Кременчуці.
Сподіваємось, що такі заходи привернуть увагу молоді до проблем, що впливають на поширення  ВІЛ / СНІДу і допоможуть їм надати перевагу здоровому способу життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар