З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

четвер, 7 березня 2019 р.


Бесіда біля книжкової виставки
«А слава заповідь моя» 

Багатогранна творча особистість Тараса Шевченка, як поета, художника, мислителя, громадського діяча широко висвітлена на книжковій виставці 
«А  слава заповідь моя»
яка відкрита 5 березня 2019 року 
в бібліотеці-філії №2 ЦБС для дорослих 
і присвячена 205 річниці від дня народження генія.
Виставка увібрала в себе різноманітні за формою та типами видання: від автобіографічних нарисів до поезій на рідній мові, від альбомів з репродукціями картин, до видань пісень, написаних на слова його віршів.
Біля виставки для учнівської молоді ЗОШ № 18 проведена бесіда. Вдало підібрані бібліотекарем матеріали сторінка за сторінкою відкривають не тільки матеріали про життя геніального поета і художника, а й про те, яке важливе місце в його житті посідала музика, особливо українська народна пісня. 
Учні ознайомились з книгами де подаються музичні твори, написані на Шевченківські тексти. Бібліотекар читального залу Підлубна В.І. не тільки провела змістовний огляд виставки, а й натхненно зачитала уривки з улюблених Шевченківських поем.
Виставка буде діяти до кінця березня, тому запрошуємо всіх бажаючих до нас в книгозбірню.

Немає коментарів:

Дописати коментар