З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

четвер, 7 березня 2019 р.

Поетичний зорепад
«Вдивляючись в рядки пророчі»
(Читання віршів Т.Г. Шевченка)

Нині, як і щороку, ми вшановуємо пам`ять Тараса Шевченка. Кожна річниця від дня народження – то ще одна віха в осягненні його величі, неповторності.
Тарас Шевченко… У кожного він свій. Образ лірика і гнівного бунтаря, поета, художника, просто людини – про це йшла мова в поетичному зорепаді 
«Вдивляючись в рядки пророчі»
яка відбулася 5 березня 2019 року в сімейній вітальні бібліотеки-філії №2 ЦБС для дорослих.
Звертаючись до учнівської молоді ЗОШ №18, бібліотекар юнацького відділу Подойникова О.В. намагалася донести до їх свідомості, що наш Кобзар – це людина, яка переймалася болем, стражданнями свого народу, тривогами своєї Вітчизни людина, що пізнала дружбу і зраду, любов і ненависть.
Слова бібліотекаря перепліталися віршованими рядками, які декламували учні. Це: «Заповіт», «Мені тринадцятий минало», «Думи мої думи», «Зоре моя вечірняя».
Школярі з усією любов`ю до генія, з усією майстерністю декламували у своєму баченні улюблені поезії. 
Своїми декламаційними талантами виконавці поезій Великого Кобзаря надихнули усіх присутніх в залі на патріотичні почуття і гордість за те, що ми українці.

Немає коментарів:

Дописати коментар