З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

четвер, 20 червня 2019 р.


Прес-виставка
«Пам`ять про війну священна»
(До Дня Скорботи і вшанування жертв війни в Україні)

Битва з нацизмом – далека історія для більшості сучасників. Та живою і невмирущою є пам`ять про тих, хто ціною власного життя відстояв мир, свободу і незалежність Вітчизни, врятував світ від фашистської навали.
До Дня Скорботи і вшанування пам`яті жертв війни в Україні в бібліотеці-філії №2 ЦБС для дорослих 20 червня 2019 року  розгорнута прес-виставка «Пам`ять про війну священна».
Книги, альбоми, газетно-журнальні статті, представлені на експозиції широко висвітлюють страшну трагедію, яка розпочалась на світанку 22 червня. Із місцевої преси користувачі дізнаються не тільки про спогади і відчуття, які пронесли наші земляки через усе життя, а й дізнаються як «пережили» роки війни місцеві заводи. Життєписи цих людей – уроки істинної мужності та патріотизму для сучасності.
Саме сьогодні необхідно зрозуміти, що війна це вселюдська трагедія і скільки б не змінювалось поколінь на землі, вони повинні знати якою ціною здобута перемога.

                                                                     

Немає коментарів:

Дописати коментар