З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

понеділок, 24 червня 2019 р.

Виставка-інформація
«Конституція – основний Закон незалежної України»
(До Дня Конституції)

Ми-Українці, народ, який поважає Закон і любить свою Батьківщину. Конституція увійшла в суспільне життя, як оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.
До цього свята в бібліотеці-філії №2 ЦБС для дорослих 26 червня 2019 року розгорнута виставка-інформація «Конституція-основний Закон незалежної України». На виставці представлені видання правознавчого та історико-довідкового характеру. Матеріали експозиції дають можливість зрозуміти яким важливим і важким був процес створення Конституції та відображає шляхи її становлення. Скільки крові і сліз було пролито нашими українцями, щоб сьогодні око нам милував синьо-жовтий прапор і Володимирський тризуб, щоб ми могли вільно, на повен голос заспівати «Ще не вмерла Україна».
Працівники бібліотеки вітають всіх зі святом та бажають добробуту, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації Основного Закону!





Немає коментарів:

Дописати коментар