З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

понеділок, 12 жовтня 2020 р.

 

          Осінь – це надзвичайна, чарівна і казкова пора року. Вона одягає  світ  у свою специфічну і особливу маску, крізь яку все здається неймовірним. Її красою захоплюються художники, адже лише в ній присутнє поєднання  яскравих фарб  з нотками прохолодної свіжості. А ще вона дарує нам багато цікавих свят, наприклад, День художника України.



    Бібліотека-філія №2 не випадково святкує цей день, адже це професійне свято учасників ізостудії  «Фарбограй». Погода восени дуже перемінлива, але нам вдалося знайти мить і провести вуличну книжкову виставку «Етюди осені». На виставці представлені були видання про відомих українських художників -  Марфи Тимченко, Катерини Білокур, Марії Приймаченко та інших. Створена фотозона  в теплій осінній палітрі кольорів створювала гарний настрій всім містянам, які з задоволенням фотографувалися і роздивлялися.



     І привітали місцевих художників з їх професійним святом, і представили громаді осінні пейзажі наших чарівних місцевих мисткинь – Надії Нікітіної, Валентини Линник, Ірини Дрозд.

   Не обішлося й без живого малювання, цього разу в техніці пастель.

 В цілому все пройшло активно, креативно і з гарним настроєм.


Вітаємо зі святом і бажаємо, аби життя дарувало  яскраві емоції, які ваше натхнення втілює в неповторні образи , а талант перетворює на шедеври!

Немає коментарів:

Дописати коментар