З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

середу, 12 квітня 2017 р.

Релігієзнавча  бесіда
«Свято радості й життя» 

Коли приходить весна, пробуджується і воскресає природа, відроджується життя, приходять Великодні свята. Головне християнське свято – це свято радості для всіх:і для дітей, і для дорослих.
До наших днів збереглися цікаві та колоритні звичаї святкування Великодня. Про традиції святкування у різних народів Великодня розповіла громадськості м/р №10 Стегар Л.В напередодні – 12 квітня 2017 року.
Релігієзнавча бесіда «Свято радості й життя» відбулася в сімейній вітальні бібліотеки-філії №2 ЦБС для дорослих. Разом з присутніми була здійснена етнографічна подорож «Весняні українські свята». Щоб зацікавити та краще ознайомити наших гостей із звичаями та обрядами бібліотекарями підготовлена виставка-колаж «Свято радості й життя».
Провідне місце в українській духовній спадщині належить святам, обрядам, звичаям, народній творчості і мистецтву. От і сьогодні  до нас на гостину завітали не з пустими руками. Бібліотеці подарували свої вишивки до свята наші користувачі З. Савенко та А. Василюк.
Родзинкою заходу стали веснянки у виконанні наших гостей.
Сподіваємось, що заходи, які підготувала книгозбірня напередодні Великодня не залишили байдужим нікого і кожен взяв для себе якусь цікаву та корисну інформацію.



Немає коментарів:

Дописати коментар