З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

середу, 28 березня 2018 р.

Виставка – це завжди творчість
Виставки в бібліотеці-філії № 2 – одна з форм роботи , де працівники книгозбірні можуть якнайбільше виявити свої творчі задуми під час підготовки до різних заходів і знаменних дат.
Так, до Дня поезії було створено декілька виставок, присвячених поезії і поетам різних часів і народів.
У читальній залі читачі мали змогу  оглянути  книжкову  викладку
«Поезія - це завжди неповторність, якийсь безсмертний  дотик до душі»,  на якій представлена література підтверджувала думку А. Ламартина, що «поезія – найвеличніша форма, в якій може виявитись людське мислення». І дійсно, твори Петрарки і Шекспіра, Байрона і Шеллі  завжди допомагали людині розгадати найскладніші питання і виявити найпотаємніші бажання і мрії.
На книжковій  поличці «Що таке поезія?» можна було познайомитися з поетичними  творами українських поетів, як сучасних, так і авторів минулих століть, поезії яких – це відчуття минулого і майбутнього…
У сімейній вітальні книжкові виставки об`єднані загальною назвою «Літератори Кременчука – бібліотеці».
 На одній з поличок  - книжки і роздруковані поезії читача бібліотеки А. Головченка, члена Кременчуцької Спілки літераторів «Славутич», на другій – твори І. Герасименка, керівника клубу любителів поетичного слова «Цвіт калини», а також альманахи «Літературний Кременчук» з творами  міських поетів.
Третя викладка присвячена творчості активної читачки бібліотеки-філії № 2, поетеси Ніли Волкової, твори якої дуже люблять члени клубу «Душі криниця».
Для читачів бібліотеки ці  виставки стали демонстрацією творчості сучасних поетів,  які відроджують одвічну традицію живого поетичного слова, і представляють поезію як сучасне  мистецтво, відкрите людям.



Немає коментарів:

Дописати коментар