З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

середу, 21 червня 2017 р.

Фотовиставка – спомин
«Чорний ранок, чорний рік»
(До дня скорботи і вшанування пам`яті жертв війни в Україні)

Недільний ранок 22 червня 1941 року трагічною сторінкою увійшов у життя мільйонів українців. З нагоди відзначення Дня скорботи і вшанування пам`яті жертв війни в Україні у відділі читального залу бібліотеки – філії №2 ЦБС для дорослих 21 червня 2017 року відкрита фотовиставка – спомин «Чорний ранок, чорний рік».
Безсмертному подвигу, ратній звитязі рядових бійців і командирів, партизанів і підпільників, відомих воєнначальників, усім хто в червні 1941 року піднявся на священний бій з нацистами, хто не скорився і загинув в концентраційних таборах присвячена ця виставка.
На виставці представлено чимало цікавих матеріалів, книг, фотоальбомів. Вже виросли нові покоління, які не пам`ятають, але які знають і вміють ушановувати подвиг полеглих. 
З фотосвітлин ми бачимо ще зовсім юних хлопців 
і дівчат, які не шкодуючи себе, пішли боронити 
рідну землю.
Ми сумуємо за всіма, хто ціною свого життя виконав святий обов`язок, захищаючи нашу Вітчизну і будемо завжди пам`ятати їх подвиг.

Немає коментарів:

Дописати коментар