З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

четвер, 23 січня 2020 р.


Інформаційна година
«Єдність через віки»



22 січня виповнюється 101 рік відтоді, як на Софіївській площі в Києві було проголошено про об’єднання                 УНР та ЗНР в Єдину державу.
«Єдність через віки» - під такою назвою пройшла інформаційна година 23 січня 2020 року в контакт-центрі № 8. Захід організований завідувачкою бібліотеки-філії № 2 ЦБС для дорослих Коваленко О.О. та провідним спеціалістом по роботі з населенням контакт-центру           № 8 Дробіною Т.Б.
Із вступним словом до присутніх звернулася Тетяна Борисівна, вона також продемонструвала присутнім рушники надані мешканцями мікрорайону. 
Витвори мистецтва Центральної України, зокрема Полтавської області з приватної колекції Варвари Курбаченко і рушники з Західної України, як символ єднання цих частин України.

Бібліотекар Козьміна Т.І. не тільки проінформувала присутніх про історію виникнення цього свята, але й ознайомила  громаду з історичними фактами про Україну.

Під час заходу звучали поезії про Україну  в авторському виконанні Віктора Некипілого, 
а далі всі разом заспівали українських пісень. 
На цій позитивній ноті закінчилось свято, але щире тепло залишилося у серці кожного з присутніх.




Немає коментарів:

Дописати коментар