З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

понеділок, 6 лютого 2017 р.

Урок світової літератури
«Цей загадковий Джонатан Свіфт»
03 лютого 2017 року в стінах колегіуму № 25 разом з бібліотекарем бібліотеки-філії № 2, Подойниковою О.В., було проведено захід, присвячений видатному діячу, політику і письменнику 
Д. Свіфту. 
Під час уроку учні спілкувалися англійською мовою – ставили один одному запитання і відповідали на них. З метою заохотити учнів читати світову літературу не тільки рідною українською мовою, учням надали можливість біографію Свіфта, його сатиричні памфлети, «Листи до Стелли», уривки з «Мандрів Гулівера»  прочитати мовою оригіналу.
Тема та ідея заходу належить бібліотекарю юнацького відділу книгозбірні, Подойниковій О.В..  Під час показу презентації «Цей загадковий Д. Свіфт» звучала музика Д, Генделя, сучасника і опонента Д. Свіфта і його суворого критика. 
Захід пройшов цікаво і змістовно. Учні 9-А класу, які брали  у ньому участь, не тільки одержали нові знання про життя англійського письмннника, насолодилися музикою далеких часів, але й продемонстрували свої знання з англійської мови, рівень вмінь спілкуватися нею. 
Урок провели  на замовлення викладача англійської мови Гринько Н.В. і учнів колегіуму № 25.

Немає коментарів:

Дописати коментар