З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

вівторок, 22 серпня 2017 р.

Виставки
до Дня Прапора та
до Дня Незалежності України
У читальній залі бібліотеки-філії  № 2  прес-виставка  «Жовто-блакитне знамено України – святиня народу», присвячена  Дню Державного Прапора України, зібрала  користувачів книгозбірні різного віку, щоб ознайомити з літературою з історії українського прапорництва, нагадати присутнім, що Державний Прапор як символ країни є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення.
До Дня Незалежності України  в читальній залі була також організована виставка-хроніка  «Від Декларації – до Незалежності», матеріали якої  дали змогу присутнім  простежити вірність ідеї розбудови самостійної, вільної держави, бо лише “в своїй хаті своя сила і правда, і воля...”.
З проголошенням незалежності України змінилося і ставлення світу до нашої держави, бо і справді викликає повагу лише той народ, який уміє відстоювати свою свободу та якому властива національна самосвідомість. Тому ми повинні пишатися тим, що живемо на цій славетній землі і з гордістю та гідністю звемося українцями.
Виставка «24 серпня – День Незалежності України», розташована в сімейній вітальні, де відбувалося Свято патріотизму «Під вільним сон-цем Україна величним розмаєм цвіте», присвячена національним символам  України – Прапору, Гербу, Гімну України.
  2016 рік – рік відзначення Україною 26-річчя своєї незалежності. Дорогою ціною вона нам дісталася, скільки крові і сліз було пролито нашими земляками за те, щоб сьогодні у цій залі око нам милував жовто-блакитний прапор і Володимирський тризуб, щоб могли ми на всі груди, з високо піднятими головами співати: «Ще не вмерла України…».     



Немає коментарів:

Дописати коментар