З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

понеділок, 4 вересня 2017 р.

Повідомлення про проведення уроку
«Україна на карті Європи»
(До Дня Знань)

       1 вересня 2017 року у 8-му «Г» класі колегіуму № 25 пройшов урок «Україна на карті Європи».
       Мета цього заходу:  поглибити знання учнів про нашу державу – Україну; формувати національну свідомість юнацтва, розвивати їх пізнавальні  інтереси; з повагою відноситись до історичного минулого і сучасного; виховувати любов до рідного краю, шанобливо ставитись до на-ціональних символів держави.
       До цього уроку було підготовлено кілька презентацій, об`єднаних однією темою – любов`ю до України, під час демонстрації яких  учнів озна-йомили з державними символами України, підкреслили її яскраве географічне положення, повідомили про видатних українських особистос-тей,  поетів, акторів, спортсменів, показали слайди з найчарівнішими місцями України.
       Весь час з учнями дискутували кл. керівник  8-го «Г» класу Кириченко Я.С.  і бібліотекар юнацького абонементу бібліотеки-філії № 2 Подой-никова О.В.. Учні активно приймали участь у цій яскравій і щирій розмові.
       Всіх присутніх на заході схвилював відеоролік «Україна. Моя Україна.».
       Перший урок у новому навчальному році пробіг непомітно і всі висловили побажання щастя і яскравого розвитку Україні.
       Ми повинні пам`ятати про ті численні жертви, що були покладені на вівтар незалежності Вітчизни. Живи і процвітай, Україно!

            

Немає коментарів:

Дописати коментар