З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

четвер, 21 вересня 2017 р.

Уроки історичного  краєзнавства
«Край подвигів і щедрої краси»

20.09.2017р. та 21.09.2017р. в читальному залі бібліотеки-філії № 2 ЦБС для дорослих  для учнівської молоді ЗОШ №18 і колегіуму № 25 
проведені уроки історичного краєзнавства 
«Край подвигів і щедрої краси».
Разом з бібліотекарем юнацького відділу Подойниковою О.В. старшокласники перегорнули сторінки історичних подій протягом більше ніж чотирьох століть свого розвитку, героїчного визволення Кременчука, доповнені кадрами воєнної кінохроніки, відбудови рідного міста.
На заході звучали поезії місцевих літераторів: О.Головка -  «Обеліск», Ю.С. Сухаренка - «Місто моє золотаве»,  К. Теряник  - «Кременчук»,  у 
прочитанні учнів колегіуму № 25. Бібліотекарі організували перегляд слайд-презентації, кадри якої розповіли маловідомі факти з історії міста.

74 роки віддаляє нас від часу визволення Кременчука. Для історії це небагато, а для людини - майже все життя. І саме люди творять історію. І неможна перекреслити історію, бо це бумерангом вдарить по майбутньому наших дітей, по нашій пам`яті.

Немає коментарів:

Дописати коментар