З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

понеділок, 23 липня 2018 р.


Цікаве про книги та бібліотеки:


Бібліотека в формі розкритої книги була побудована в районі, який вважається «маргінальним», в місті Сальтильо (штат Coahuila, Мексика). Площа - 36000 кв.м., Дата відкриття - 2011 рік.
Бібліотека Ліюань в невеликій китайському селі Цзяоцзехе поблизу Пекіна. Її спроектував і побудував в 2012 році архітектор Лі Сяодун. Бібліотека знаходиться на краю селища в оточенні ефектних пейзажів, тому тут можна не тільки читати, а й милуватися незайманою природою навколо.
Бібліотека Ліюань працює за принципом «книгообміну»: читач приносить свою книгу або навіть дві, а натомість отримує одну бібліотечну 

Увесь фасад Публічної Бібліотеки в Канзасі відмінно ілюструє його вміст - він зроблений у вигляді полиці, заставленій книжками.
Гавана. Одна з великої кількості бібліотек у Старому місті.
Стіну одного з будинків Чунцина перетворили в гігантську книжкову полицю! Крім муляжів відомих творів китайської літератури, таких як роман "Подорож на Захід", на полиці стоїть і "Воскресіння" Толстого.

Немає коментарів:

Дописати коментар