З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

понеділок, 3 грудня 2018 р.


Прощання з осінню

29 листопада 2018 р., у бібліотеці-філії  № 2 відбулося феєричне дійство – Осінній бал «Красуня осені».
Аматорські колективи Територіального центру  Автозаводського району під керівництвом заслуженого  працівника культури України Анатолія  Макайди 
виступали перед жителями м/р № 10, користувачами бібліотеки, членами клубу «Душі криниця» з  творчим доробком, присвяченим найкрасивішій і найяскравішій, різнобарвнішій і найщедрішій порі  року – Осені.
У своїх музичних, поетичних і сценічних номерах відчувалися  і благоговіння перед красою, і подяка за щедрість, і ностальгія по закінченню цієї чудової пори.
У конкурсах учасники цього яскравого дійства продемонстрували майстерність, артистичність, 
а також здивували присутніх фантазією і ви-нахідливістю під час підбору осінніх аксесуарів, а також «захисту» своїх костюмів. 
Розвеселили  і  артисти-аматори  під час сценічного номеру «Щедрий врожай і бджоли». 
А фольклорний колектив «Кумасі» зачарував своїм професійним співом, а  також  тим, як можна з кожної  української  пісні зробити маленький спектакль.
Глядачі своїми гучними оплесками виказали вдячність всім артистам, 
які порадували їх яскравою, цікавою програмою, насиченою гумором  і українською життєлюбністю, 
а також за отриманий  заряд позитиву, який так  потрібен під час  довгих зимових холодів в очікуванні весняного  оновлення природи.


Немає коментарів:

Дописати коментар