З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

суботу, 22 грудня 2018 р.


Чарівний і казковий Новий рік – на порозі!
У  атмосферу свят поринаєш у той же час, як тільки заходиш до фойє бібліотеки-філії № 2! Відразу здається, що потрапив у зимову казку, оскільки усе біло-блакитне оздоблення приміщення нагадує своїми свіжими, чистими кольорами  про зиму з її снігами і морозами.
Але тут, у  приміщенні  книгозбірні, зима не здається холодною, а навпаки – ошатною, по-святковому красивою, бо сніжок так затишно обгорнув 
і колодязь біля входу, і усі деревця, 
на які позліталися снігурі та синички. 
А лісові звірята, ніби зібралия з лісу, щоб поводити у ново-річну ніч хоровод навколо сніговика. Усім хочеться свята, навіть їжачку, якого, мабуть, розбудили передноворічні клопоти його лісових сусідів.
Відразу звертаєш увагу на ялинку, яка, як наречена вбралася в усе біле.  Але вона – з секретом! Якщо підійти ближче, можна побачити  на кожній сніговій кулі фото усіх працівників бібліотеки. Цей подарунок для колективу підготувала Загрекова Л.Г., відома на усякі затії  та вигадки.
А під стелею у своєму нескінченному таночку  вальсують сніжинки-балеринки, а якщо дивитися вгору на них, то здається ніби летиш кудись далеко-далеко ... І пригадуються слова невідомого автора
«Падає сніг, в небі кружляючи, в ритмі дивного вальсу, немов він всіх запрошує на вихор білосніжного танцю».
Жодна пору року  не буває такою чарівною  і  таємничою, як зима! Вона тимчасово перетворює 
нашу землю в якесь зачароване царство. 
А передчуття зимових свят додає ще більше 
казковості і чарівності.
Яке ж новорічне свято без подарунків?  
А про них подбав Святий Миколай, який, ніби спостерігає зі стільця, на якому присів передпочити 
і перерахувати подаруночки, які так милують око своїми яскравими обгортками,  щоб усім, і дорослим, 
і дітям, вистачило. 
А у подаруночках дійсно приготовлені маленькі сюрпризи для найактивніших дітей, що так люблять проводити вільний час у бібліотеці, а також для працівників. 
Але про них знають тільки два співробітника і цей секрет вони розкриють напередодні Нового року!
Коли відвідувачі  читальної зали спостерігають передсвяткову підготовку, їх теж охоплює той же настрій очікування радощів і сюрпризів, і дехто приєднується до бібліотекарів, особливо діти. 
Наші юні користувачі і в цей раз залюбки прийняли участь у підготовці до свята, тому їх малюнки та поробки знайшли своє місце у фойє бібліотеки.
Хочеться привітати всіх  із Різдвяно-Новорічними святами  і побажати одержати у новому, 2019,  році  тільки приємні сюрпризи  і дорогі серцю подарунки! Щасти Вам!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар