З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

неділю, 28 березня 2021 р.

 Світлана Талан –одна з найуспішніших українських письменниць,  неодноразовий фіналіст Міжнародного  літературного конкурсу «Коронація слова».  Герої її романів  - сильні духом особистості, які навіть у найскладніших життєвих обставинах не зраджують власну совість.

"Купеля» - Софійка відчувала біду, тому благала коханого Сашка не їхати в чергове відрядження. Він не послухав і лихо таки сталося.  Сашко потрапив до лікарні, та дарма – головне, що живий! Однак, побачивши коханого, дівчина розуміє – усе набагато складніше, адже  Сашко втратив память і не впізнає її.

«Просто гра» - надворі кінець 90-х. Ілля — простий автослюсар. Що він міг дати доньці заможного підприємця? Кохання? Без фінансового підґрунтя ця казка швидко скінчиться. Щоб розпочати свою справу, Ілля наважується попросити грошей у кримінального авторитета на прізвисько Латиш. Але «ділова угода» завершується кримінальними розбірками. До гри несподівано долучається Марго, дружина Латиша.


Чи вдасться головним героям знайти своє щастя не втративши  себе, не зрадивши своїм переконанням та життєвим позиціям?  Відповіді на ці питання ви знайдете в нашій бібліотеці.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар