З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

вівторок, 30 березня 2021 р.

 

    Новинка нашого фонду – детективний роман «Життя на карту» від Андрія Кокотюхи!

    Чи може жінка щось тямити у слідстві? На початку ХХ століття мало хто відповів би ствердно, тому ніхто не хотів слухати молоду вдову Анну Вольську. Поліція була впевнена: смерть Івана Вольського – нещасний випадок. Та Анна знала : це вбивство. Іван саме розслідував серію загадкових самогубств, але хтось намагався прикрити справу і знищити свідків. Анна вирішує продовжити розслідування чоловіка. На її боці – віддана покоївка Христина, авантюристка Роза і репортер Гліб Коваленко.  Проти неї – таємна спільнота вбивць і продажні поліцейські і чиновники. Анна виявляє картярський клуб, де гравці ставлять на кін власні життя, а отже, впритул наближається до викриття таємного товариства вбивць. Та раптом виявляється: сліди ведуть в протилежний бік…

    Дізнатися , чи вдасться Анні та її помічникам  з’ясувати  причину та обставини загадкової смерті чоловіка , ви зможете, відвідавши нашу бібліотеку.              Ласкаво просимо!

Немає коментарів:

Дописати коментар