З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

понеділок, 5 квітня 2021 р.

 

        «Список Шиндлера» Томаса Кінлі - це книга про страшну силу війни та непереможний дух, сильніший за неї. Це книга про людину, яка здійснила неможливе.

    Він любив розкіш, дорогі автомобілі та красивих жінок. Він звик завжди отримувати те, чого хотів. Оскар Шиндлер – мільйонер, успішний комерсант, запальний гравець, автогонщик, авантюрист, «справжній арієць» та…праведник світу, який урятував від смерті в газових камерах більше людей, ніж будь-хто за всю історію війни.На початку Другої світової німецький промисловець Оскар Шиндлер відкрив у Кракові фабрику з виробництва емальованого посуду. Найдешевшою робочою силою були євреї з гетто. Ті зних, хто потрапив до цієї фабрики немов витягнули щасливий квиток… Коли до міста прибув офіцер СС Амон Гьот, божевільний садист, доля десятків тисяч євреїв була вирішена. Усіх їх наказали переправити до Аушвіцу – табору смерті… Шиндлер урятував усіх «своїх» євреїв. Він оплатив їхні життя, віддавши за них усе, що мав. Бо чого варті гроші, якщо є 1300 чоловік, які довіряють одному?

Запрошуємо до нашої бібліотеки  аби разом з героями роману  пережити неймовірний калейдоскоп емоцій: від  жаху, відчаю,  повної безнадії до несміливих сподівань  та нестримних сліз радості.

Немає коментарів:

Дописати коментар