З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

четвер, 10 червня 2021 р.

 

Обговорення творчості Василя Шкляра

(До 70-річчя від дня народження)

 

     Якісна сучасна українська література допомагає осягнути нюанси свого часу. Адже саме письменник, як ніхто інший, має сили та наснагу хоробро дивитись в очі дійсності і не приховувати правду. До таких письменників відноситься Василь Шкляр – 70-річчя, якого відзначається сьогодні.

     10 червня 2021 року в бібліотеці – філії №2 ЦБС для дорослих в дружній атмосфері читачі мали змогу поспілкуватись про творчість видатного українця. На заході були присутні і студенти Кременчуцького інституту університету імені Альфреда Нобеля. Бібліотекар ознайомила присутніх з життєвим та творчим шляхом письменника. В обговоренні взяли участь – старший викладач кафедри соціальної роботи та мовної підготовки Кременчуцького інституту університету імені Альфреда Нобеля – Поркіна Л.А., кременчуцька літераторка, перекладачка – Волкова Н.І., користувачі книгозбірні. Були представлені книги Василя Шкляра, матеріали Інтернет-ресурсів, звучали цитати з творів видатного українця.

     Віддані шанувальники творчості відзначили, що твори: «Ключ», «Кров кажана», «Чорний ворон», «Елементал», «Маруся», «Характерник», «Троща» - твори абсолютно різні, самобутні та контрастні. «Книги захоплюють з перших сторінок»,- розповідали користувачі, «поглинають свою увагу без залишку».

    Тож дякуємо всім присутнім, хто завітав на нашу розмову про видатного  письменника сучасності.







 





Немає коментарів:

Дописати коментар