З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

четвер, 17 червня 2021 р.

 

          Звичаї та традиції , пов’язані з календарними святами українців, є частиною духовної культури українського народу. Глибоке шанування свого родоводу, щира турбота про примноження і збереження народних традицій-усе це вирізняє українців з-поміж інших націй.

     Отож традиційно в кожній українській родині шанобливо зберігають та намагаються передати своїм дітям і онукам все, що лишили  нам  у спадок предки.

     Напередодні великого християнського свята-Трійці 17 червня 2021р. в сімейній вітальні бібліотеки-філії №2 ЦБС для дорослих відбулася година духовності «І відкриваються ворота зеленому літу».

     На заході  були присутні  користувачі контакт-центрів №10,8.    Бібліотекар  Подойникова О. В.  ознайомила  присутніх з історією, витоками, традиціями, звичаями та обрядами святкування Трійці. Була представлена невеличка книжкова виставка «Свято Трійці».

     Завітав на  захід самодіяльний фольклорний колектив «Любава», який прикрасив наше  свято чудовими українськими піснями.  Радо стрінемо свято Трійці!
































































Немає коментарів:

Дописати коментар