З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

середу, 30 квітня 2014 р.




                    Літературна годинаа "Чарівна українська ніч"

Літературна  година  «Чарівна  українська  ніч»


Літературна  година  «Чарівна  українська  ніч»


1 квітня 2014 року минуло 205 років від дня народження Миколи Васильовича Гоголя. До цієї знаменної дати відбулася літературна година «Чарівна українська ніч», організова-на  бібліотекою-філією №2 ЦБС для дорослих.
До цієї знаменної дати відбулася літературна година «Чарівна українська ніч», організо-вана  бібліотекою-філією №2 ЦБС для дорослих.
Захід відбувся 3 квітня 2014 року в ЗОШ №18. Молодь зі слів ведучої Подойникової О.В мала змогу дізнатись про написання творів «Вечори на хуторі біля Диканьки», «Тарас Бульба».
Особливо пізнавальною та цікавою для учнів стала розповідь про Тараса Шевченка, який знав і цінував твори нашого видатного земляка і сворив першу в образотворчому мистецтві ілюстрацію до повісті Миколи Гоголя «Тарас Бульба» та «Зустріч Тараса Бульби з синами». Увазі присутніх був представлений перегляд літератури «Україна в творах Миколи Гоголя».
Життя і творчість Гоголя яскравий приклад нащадкам любові до історії і культури українського народу, єднання української та російської літератури.

Немає коментарів:

Дописати коментар