З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

вівторок, 22 квітня 2014 р.


                                                                                                   Вечір 
               "Нехай у вашім серці завжди живе любов"

       Засідання клубу «Душі криниця», присвячене Дню святого Валентина, - вже традиційне. Кожного року бібліотека-філія № 2 збирає своїх читачів напередодні цього найромантичнішого свята року. І неважливо, що їм всім вже давно за …, адже кохання переживала в своєму житті кожна людина, хоча б, одного разу.
       Любов — це справді велика краса й сила, яка здатна врятувати й відродити світ, наповнити його духовністю. 
       Ведучі свята, Підлубна В.І. і Стегар Л.В., нагадали присутнім імена літературних героїв, які пройшли випробування прекрасними, хоча і трагічними почуттями, - Івана і Марічки, Соломії і Остапа з творів М. Коцю-бинського, Марії Чурай з поеми Ліни Костенко, Лукаша і Мавки з «Лісової пісні» Лесі Українки.
       Як завжди, з цікавістю і інтересом присутні на святі прослухали авторські вірші у виконанні читачки бібліотеки, Волкової Н.І. про почуття, яке посідає особливе місце в житті кожної людини. 
       Тема кохання - чи не найулюбленіша у авторських піснях і романсах, а також у творах, складених народом. Підтвердженням цьому прозвучали народні пісні у виконанні гурту "Любава" в концертній програмі "Зірка кохання, вона на світі є…".
       Наостанок, ведучі вечора подякували всім за приємно прожиті хвилини у цьому храмі любові, яким стала на деякий час сімейна вітальня бібліотеки, сподіваючись, що захід надав присутнім заряд енергії, який можливо пронести й подарувати людям, а серця і душі відкрити для добра й любові. 

Вечір «Нехай у вашім серці завжди живе любов».


Вечір «Нехай у вашім серці завжди живе любов».


Вечір «Нехай у вашім серці завжди живе любов».

Немає коментарів:

Дописати коментар