З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

четвер, 16 липня 2015 р.

Година державності
«Прийди до серця, Україно, благослови добром мене»

     В історії кожної держави, є дати, які виражають особливі віхи державотворення. До їх числа, безсумнівно, належить і День прийняття Декларації про державний суверенітет. Саме цей документ відкрив новий етап в історії нашого народу, проголосивши основні політичні, економічні, соціальні перспективи Української держави.
     16 липня 2015 року до цієї дати бібліотекою-філією №2 ЦБС для дорослих разом з громадою мікрорайонів №8 та 9 проведена година державності «Прийди до серця, Україно, благослови добром мене».
     Цій історичній події присвячено розгорнуту в читальній залі бібліотеки виставку книг та документальних матеріалів, в яких закарбовано історію нашої державності. Кожен з презентованих історичних фактів супроводжувався цікавим відеороликом, що дало змогу користувачам в доступній формі запам`ятати та усвідомити важливість Декларації для держави і зокрема для кожного громадянина України. Для більш широкого загалу на блозі нашої бібліотеки опубліковане інформаційне повідомлення «Декларація про державний суверенітет України».

     Наприкінці години державності слова В.Липинського були актуальними як ніколи «Ніхто нам не збудує держави, коли ми самі її собі не збудуємо, і ніхто з нас не зробить нації, коли ми самі нацією не захочемо бути». 








Немає коментарів:

Дописати коментар