З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

суботу, 22 серпня 2015 р.

Вечір, присвячений
Дню Незалежності
     
       «Україно, моя Україно! Ти в душі і у серці живеш!» - під такою на-звою пройшов вечір, присвячений Дню Незалежності України в бібліотеці-філіалі № 2  20.08.2015 р.
       З перших слів ведучих, сповнених надії, що побачене на вечорі дотор-кнеться  сердець присутніх, а почуте ввіллється в їхні душі, і до останніх музичних  номерів у виконанні вокального колективу "Любава" м/р № 8, у сімейній вітальні бібліотеки панувала атмосфера урочистості та  підне-сеності.  Люди, переважно поважного віку, жителі м/р № 8, читачі бібліо-теки, члени клубу «Душі криниця», сприймали слова ведучих, пісні та ві-деофільми з усвідомленням важливості свята Незалежності,  і значення її для всієї країни, для кожного з нас.
       Про  довгий, тяжкий і жертовний шлях, яким йшла До незалежності Україна  і як дорого за неї заплатила,  йшла мова на святі. Всі вірші, пісні про Україну, розповіді про трагічні, і героїчні сторінки історії нашого на-роду пронизані болем за славних  синів України, які в  боротьбі за волю віддали найдорожче – життя, і гордістю, за те, що збулося довічне праг-нення нашого народу  до  волі, незалежності, свободи, те, що було про-відною зорею для геніїв  духу мільйонів синів і дочок України.
       Влучним  і доречним доповненням до літературної  частини сценарію стали книжкова виставка «Велична і свята, моя рідна Україна!» і мультимедійні презентації «З днем народження, моя Держава!», «Я люблю свою країну Україну»,  «На світі є одна країнаякі  яскраво демонстрували   золото безмежних полів, бездонну синь зачарованих небес,  тихі плеса річок, сині очі озер і ставків, безмежні степи і ліси, зелені долини і луки нашої улюбленої Неньки України.
       Виступ колективу «Любава» з програмою підготовленою до Дня Неза-лежності, завершив вечір, зберігаючи   урочистій і  святковий настрій у при-сутніх, додаючи  душам й серцям  зміцнення  сил  на  нелегкій дорозі  перетворень  до  розбудови величної вільної України».
















Немає коментарів:

Дописати коментар