З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

четвер, 8 жовтня 2015 р.

Вечір-зустріч
«Героїзм та мужність  ідуть поруч»
(До Дня захисників Вітчизни)

       Свято Захисника України – це данина пам’яті тисячам воїнів, які заги-нули в битвах за свободу, волю та незалежність України. .      Як говорив Тарас Шевченко: «У своїй хаті – своя сила і правда, і воля», тож маємо обов`язково шанувати тих,  чий святий обов`язок – захищати свою хату, боронити свою правду – своєю силою і своєю волею.
       08.10.2014 року в бібліотеці-філії № 2 відбувся вечір-зустріч «Героїзм та мужність ідуть поруч», присвячений Дню захисника України. Жителі м/р № 8, читачі бібліотеки, члени  клубу «Душі криниця» мали змогу привіта-ти з цим величним днем слави і пошани почесних гостей  - учасників бойо-вих дій ВВВ, Карпенко В.Т. та Авдієнко Т.І., а також  учасника бойових дій під час війни в Афганістані, підполковника запасу, Шкаріна Б.В., та послуха-ти їх спогади про ратні подвиги.
        Вшанування захисників Вітчизни для народу  -  одна  з гарних славних традицій. І сьогодні - ми засвідчуємо політичну спадковість сучасної Укра-їнської держави від Русі, козацтва, визвольного руху і відмежовуємось від радянського тоталітаризму.
       «Бажаєш жити в мирі – готуйся до війни.» -  говорить мудре народне прислів’я.  Армія — це один з основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави, а тому захист Вітчизни - свята справа, яку з честю виконали всі, хто пройшов страшними шляхами воєн у різні часи, роблячи  все можливе, а інколи і неможливе, для того щоб ми могли жити з вами на своїй землі в мирі.
       Про історичні перемоги українців у боротьбі за здобуття державності та незалежності розповіли  мультимедійні презентації «Історія україн-ського війська», «Козацькому роду нема переводу», «Сучасна  Укра-їнська Армія». Музичною ілюстрацією послужили українські народні пісні “Ой у лузі червона калина”,“Ой на, ой на горі…”. А книжкова виставка  «Нелегкий шлях до миру» зацікавила читачів  підбіркою літератури на військову тематику.











Немає коментарів:

Дописати коментар