З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

неділю, 22 листопада 2015 р.

Вулична театралізована літературно-історична година «Козацькими шляхами»


       Цьогоріч  День захисника Вітчизни українці вперше святкуватимуть 14 жовтня в день Святої Покрови. Це свято християнське і національне, воно символізує зв`язок поколінь, невмирущість героїчних традицій нашого народу.
    13 жовтня 2015 року  До Дня Українського козацтва і Дня захисника Вітчизни бібліотека-філія №2 ЦБС для дорослих та учнівська молодь ЗОШ №18 підготували вуличну театралізовану історичну годину «Козацькими шляхами».

      Бібліотекар юнацького відділу Подойникова О.В. разом з виклада-чем української літератури Харченко Н.Є. провели заочну екскурсію у часи славетних та мужніх козаків, а в цікавих конкурсах діти показали свою спритність, кмітливість, витривалість, співали пісні та жартували

    Всі глядачі, що мали можливість побачити вуличне свято мали змогу пройти шляхами майже 300-річної козацької минувшини та відповісти на питання вікторини «Ми родом з України». Переможці вікторини от-римали в дарунок книги. На закінчення свята ведучі щиросердно поба-жали всім козацького здоров`я, невичерпної енергії і наснаги у відрод-женні кращих національних традицій.






Немає коментарів:

Дописати коментар