З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

неділю, 22 листопада 2015 р.

Книжкова виставка
«В їхніх серцях жила Україна»

     Майдан. Мабуть, нині це слово знають в усіх країнах світу. Майдан – це небажання жити в країні з тоталітарною корупцією – це прагнення жити по – європейськи.
     З нагоди трагічної річниці розстрілу людей на Майдані та вшанування Героїв Небесної Сотні у бібліотеці-філії №2 ЦБС для дорослих 19 листопада 2015 року представлена фотоілюстрована виставка-вшанування «В їхніх серцях жила Україна». З фотосвітлин ми бачимо і молодих 18-ти річних і дорослих чоловіків, котрі не жаліючи свого життя, виборювали свободу рідної землі.
    Представлені матеріали і про наших кременчуцьких Героїв- Ігора Сердюка та жителя Кременчуцького району Євгена Случака, які були на Майдані з перших днів протестів. Українці здолали страх. Дорогою ціною заплачено за нашу перемогу. Життями Героїв Небесної Сотні, чиї душі відлетіли у вирій і звідти моляться за Україну.

    Запрошуємо всіх небайдужих завітати до бібліотеки, і переглянути виставку про наших Героїв, які віддали життя за нашу незалежну європейську Україну.










Немає коментарів:

Дописати коментар