З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

вівторок, 16 лютого 2016 р.

Любов – наснага, любов – то журба
       Кохання...  Дивно, як малесеньке слово може містити у собі  такий гли-бокий зміст.  Різні віки, різні мови... все різне. Єдине – кохання. Саме 14 лютого, ми звертаємось до теми кохання, бо це надзвичайний день – День Святого Валентина – Всесвітній день закоханих.

       З нагоди цього свята бібліотекарі читальної зали бібліотеки-філії № 2
зібрали для своїх користувачів самі неймовірні історії кохання, від класики до сучасності, що допомагають вижити, стати знаменитим, надихають на подвиг і творчість,  на виставці-інсталяції «Життя без любові – то небо без сонця». Любовна лірична поезія та проза, епістолярна спадщина, газетні публікації та взагалі всі матеріали виставки - лише маленька часточка,  кілька перлин з безцінного намиста, створеного поетами і письменниками усіх часів і народів.

      Виставка,  доповнена валентинками, декоратив-ними свічками, малими скульптурами і листівка-ми, визвала неабиякий ін-терес у читачів, особливо у юних. Працівники бібліо-теки  мали на меті  допомо-гти читачам більше дізна-тись і про свято, і про ре-альність самої постаті Свя-того Валентина і переко-натися в твердженні, що «могутнішої за любов нема в природі сили».
     Цього холодного дня навіть повітря сповнене любов’ю. Амури поспі-шають поєднати пари, почуття яких перевірені часом та допомагають зустрітись половинкам, які загубились десь серед юрби. Адже саме ко-хання здатне розтопити кригу в серці й подарувати відчуття весни. 







Немає коментарів:

Дописати коментар