З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

четвер, 9 березня 2017 р.

Повідомлення про вручення грамот працівникам бібліотеки
 Під час святкового заходу з нагоди  Міжнародного жіночого Дня 8-го Березня, який відбувся в бібліотеці-філії № 2 07.03.2017 р., голова Ради ветеранів м/р № 10, Коваленко О.О., привітала присутніх з  чудовим святом ніжності і краси і побажала здоров`я, благополуччя та весняного 
настрою.
Коваленко О.О. також пригадала ще одну важливу подію – 30-річчя з дня створення Організації Ветеранів України, яке святкується  в 2017 році.
12 волонтерам, які обслуговують 12 нужденних жителів мікрорайону, були вручені подячні листи за відповідальне відношення до волонтерської справи, чуйне ставлення до хворих, одиноких людей похилого віку та з нагоди 30-річчя ветеранської організації України.

Не обійшли своєю  увагою і працівників бібліотеки-філії № 2, які вже майже 15  років в тісній співдружності з активом м/р проводять велику просвітницьку, інформаційну роботу, розважальні заходи  для людей поважного віку, незахищених верств населення. Свята Перемоги, 8-го Березня, Дня Незалежності, Дня міста  дарують людям  радість і надію, прикрашають їх непросте життя.
За постійну активну співпрацю із первинною ветеранською організацією м/р № 10, чуйне, доброзичливе ставлення до людей поважного віку, психологічну підтримку, інформаційну допомогу в організації та проведенні урочистів заходів та з нагоди 30-річчя ветеранської організації України, працівників бібліотеки-філії № 2 – завідуючу б/ф Коваленко О.О., провідних бібліотекарів Осташко В.В., Стегар Л.В. та бібліотекаря 1 категорії Підлубну В.І. було нагороджено грамотами від  Ради ветеранів Автозаводського району.



  
   



1 коментар: