З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

четвер, 18 січня 2018 р.

Фантазійний новорічний нandmade
Білосніжна зима для багатьох з нас – улюблена пора року, а Новий Рік – одне з найкращих  свят. Довгі зимові вечори, тиха сімейна обстановка, новорічні свята - і ось в нас прокидається бажання творити своїми руками небачену красу. Ще більше бажання творити прокидається з появою пухнастою ялинки.
І ось з`являються: ялинка з джутового шпагату, кулі, оздоблені в цьому ж  екостилі  і  прикрашені різнокольровою тасьмою, різдвяний  вінок, привертаючий увагу ошатним зимовим декором, ялинкові шишки, нібито казкові, за рахунок декоративних елементів сріблястого і золотистого кольорів,  біло-блакитна сніжинка, яка переливається перламутром, набір звичайних сріблястих куль, оздоблених мереживом, ялинковими бусами, па’єтками, вітальні листівки, зроблені також власноруч.  Як доказ, що будь-яка річ заграє новими фарбами – гірлянди з соснових шишок, доповнені елементами декору з екологічних матеріалів і флористичними елементами та пофарбовані «золотом» та «сріблом».
Ця виставка творчості користувачів бібліотеки-філії № 2 розташована в сімейній вітальні поряд з виставкою новорічних персонажів з паперу, які під силу зробити в кожній родині з дітьми. А в додаток - книжки з ідеями та зразками подарунків, ялинкових іграшок та прикрас з різних матеріалів та в різних техніках.
По-святковому прикрашена зала доповнена також виставками новорічних листівок  та іграшок в стилі ретро, як нагадування всім дорослим про дитинство,  коли наша віра в Діда Мороза, казку і диво були безумовними, і про те очікування свята, яке вже і було щастям…
Тож поринемо в атмосферу улюбленого свята, пригадаємо майже забуті відчуття і знову 
станемо щасливими…
З Новим роком!




Немає коментарів:

Дописати коментар