З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

четвер, 18 січня 2018 р.

Свято наближається!..
Щоразу, коли наближається Новий рік, всім дорослим мимоволі хочеться повернутися в дитинство. Зануритися в дитячу безтурботність та побачити казку наяву ви зможете, завітавши цими передсвятковими днями до 
бібліотеки-філії № 2.
Починаючи з вестибюлю, працівники книгозбірні оздобили кожне приміщення  ошатно, небуденно, щоб кожен, хто переступає наш поріг,  відчув наближення  улюбленого свята.
Фойє нагадає всім, що, не дивлячись на плюсові показники термометрів, зима вже вступила в свої права і якою вона буває гарною справжня, зі снігом та морозами, можна уявити, дивлячись на композиції зі сніговиком,  засніженим будиночком, Дідом Морозом…
А ялинки, якщо придивитися, нібито і справді казкові – через мереживо «морозних» візерунків і блиск  бусинок  проглядає фантазія і творча уява автора роботи Остапенко В.В..
Всі атрибути, використані для оформлення вестибюлю: і казковий Дід Мороз, що запрошує присісти на стілець для відвідувачів, і деревця, припорошені «снігом», і казкові улюблені персонажі на вхідних дверях, - піднімуть вам настрій і подарують чудові святкові відчуття.
Всім, хто приймав участь в оздобленні книгозбірні до свята, висловлюємо щиру вдячність за співпрацю і відданість улюбленій бібліотеці та вітаємо з Новим роком! Щасти вам!




Немає коментарів:

Дописати коментар