З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

суботу, 17 лютого 2018 р.

Перегляд документальних фільмів про Героїв Небесної Сотні
«Вічна слава безсмертю хоробрих»
90 днів і ночей… Тривожних, заплаканих і вимолених… Три місяці, залишивши свої родини тисячі людей стояли на вулицях день і ніч, у морози заради одного, щоб домогтися свого, щоб їхній біль хтось почув.
Саме трагічним подіям 18 – 20 лютого 2014 року в Києві присвячений перегляд документальних фільмів «Вічна слава безсмертю хоробрих», який відбувся 15 лютого 2018 року в бібліотеці – філії №2 ЦБС для дорослих разом зі старшокласниками колегіуму №25.
Перед початком заходу учнівську молодь запросили до сімейної вітальні, де їм запропонували переглянути експозицію «Афганістан у долі наших земляків», присвячену дню пам`яті учасників бойових дій на території інших держав, який відзначається сьогодні.

А потім працівники книгозбірні відновили хронологію подій, переглянувши разом з учнями короткометражні фільми: «Чорний четвер у Києві 20 лютого 2014 р.» та «Революція гідності». Під час перегляду фільмів згадали  поіменно всіх Героїв Небесної Сотні.
 Після переглянутих фільмів хвилиною мовчання вшанували полеглих на Майдані і наших земляків: Ігора Сердюка та Євгена Случака та останні  слова Ігора: «Ми прийшли сюди перемогти, або померти». Але за цю перемогу заплачено дуже велику ціну – понад 100 життів.
 Імена героїв -  патріотів назавжди закарбує історія, бо Герої не вмирають, вони житимуть в нашій пам`яті вічно.

Немає коментарів:

Дописати коментар