З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

вівторок, 8 травня 2018 р.

Виставка – екскурс
«Їх пам`ять – війна»

В сімейній вітальні бібліотеки – філії №2 ЦБС для дорослих 2 травня 2018 року відкрита виставка – екскурс «Їх пам`ять – війна», присвячена 73 річниці Перемоги над нацизмом.
Безсмертному подвигу, ратній звитязі рядових бійців і командирів, партизанів і ополченців, усім хто піднявся на бій з нацистами, хто не скорився і загинув в концентраційних таборах присвячена ця виставка.
Крім художньо – публіцистичних видань, спогадів, книг, фотоальбомів, газетно – журнальних статей можна побачити і військові атрибути: флягу, командирський планшет, кисет для махорки, матроску, кобуру від пістолету.
В пам`ять про наших земляків, які не повернулися з тієї страшної війни займають в експозиції місце світлини, присвячені визволителям Кременчука.
Хоча час розставляє свої акценти, але героїзм і мужність, проявлені в будь – який час, залишаються неоціненними і викликають повагу і подяку прийдешніх поколінь.

Немає коментарів:

Дописати коментар