З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

вівторок, 8 травня 2018 р.

Естафета пам`яті
«Мужності і слави вічний вогонь»
(До Дня пам`яті  жертв Другої світової війни)
Все більше часу віддаляє нас від буревію воєнного лихоліття Другої світової війни. Все менше залишається тих, хто на собі відчув його пекельний подих. Тому такою значущою є наша увага до героїчних і трагічних сторінок нашої держави.
 Щоб ніколи не преривався зв`язок поколінь і молодь пам`ятала минуле свого народу проведена естафета пам`яті для вихованців Кременчуцького ліцею з посиленою військово – фізичною підготовкою.
Захід відбувся 3 травня 2018 року, напередодні Дня  пам`яті жертв Другої світової війни, бібліотеці – філії №2 ЦБС для дорослих.
Гість заходу, знаний в місті історик, краєзнавець – Євген Бергер здійснив разом з ліцеїстами екскурс в героїчну історію нашого міста, краю.
Краєзнавець розповів про життя Кременчука під час окупації, звільнення міста, згадали тих, хто пройщов крізь горнило війни, тих кому пощастило вижити, хто з думкою про своїх дітей, дружин, матерів поліг за визволення міста.

Ліцеїсти – майбутні захисники нашої Вітчизни висловлювали свої думки про ті події, з`ясовували невідомі факти з героїчного минулого. 
Великий подвиг захисників і визволителів рідного міста, краю назавжди збережуться в пам`яті для прийдешніх поколінь.

Немає коментарів:

Дописати коментар