З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

понеділок, 21 травня 2018 р.

Усний журнал
«Місце України в європейській історії»

     Відзначення Дня Європи в нашій державі – це підтвердження єдності України та Європи не тільки за географічною ознакою, а і за духом, історією, спільними цінностями.

     З цією метою до цього свята 16 травня 2018 року проведений усний журнал «Місце України в європейській історії», організований бібліотекою – філією №2 ЦБС для дорослих. Захід відбувся з учнівською молоддю ЗОШ № 18. В ході заходу бібліотекарем юнацького відділу проведений відео – круїз європейськими країнами, зокрема: Польщею, Німеччиною, Францією, Швецією, Австрією. Ознайомлено учнів з традиціями, культурою, економікою, освітою цих країн. Ведуча заходу провела євро вікторину «Багатолика Європа». Діти із задоволенням відповідали на численні та несподівані запитання, цей захід додав додаткових знань про країни Європи та ЄС і розширив знання про європейських письменників та їх твори. Найкмітливіші й найдопитливіші учасники отримали книжкові винагороди.






Немає коментарів:

Дописати коментар