З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

середу, 29 серпня 2018 р.


Вечір патріотичного настрою
«Незалежна і єдина, будь навіки, Україно!»
Чудового літнього дня, 21 серпня 2018 р., у бібліотеці-філії № 2 зібралися жителі мікрорайону № 10 з нагоди святкування 27-ї річниці проголошення незалежності України та Дня Державного Прапора України.
Щиро привітала присутніх з Днем Незалежності провідний спеціаліст по роботі з населенням Автозаводської районної адміністрації Калитка О.С..
Усі слова, сказані в цей день, повідомляли про головне – що ми, українці, по праву пишаємося нашою країною, її славною історією, сучасними досягненнями, віримо в її велике майбутнє.
Про довгий і тернистий шлях України до волі, до 24 серпня 1991 року, коли Верховна Рада Української Республіки урочисто проголосила незалежність України та створення самостійної української держави, розповіла ведуча, бібліотекар читальної зали, Підлубна В.І..
Розповідь про три найголовніші символи - Гімн, Прапор та Герб, - була завершена звучанням Державного Гімну України, який разом, урочисто і чуттєво, співали всі учасники заходу.
Цікавою для тих, хто знаходився в цей день в сімейній вітальні книгозбірні, виявилася  вікторина «В моєму серці Україна» на знання історії України, її державної символіки у форматі питання-відповідь.
Потішили маленькі талановиті українці, які привітали присутніх віршами про нашу рідну Батьківщину, а також виступ танцювального колективу театру «Мелах» своїм танком під пісню «Україна».
А потім звучали пісні («Про Україну», «Над зеленим гаєм», «Ой, волошки», «Козачка», «Гуцулка Ксенія», «Росла калина край села», «Заплетемо рогозу», «Моя рідня») у виконанні творчого вокального колективу «Любава».
Після свого заключного слова, побажавши присутнім любити свою країїну, пам’ятайти її минуле, творити щасливе сьогодні і вірити в краще майбутнє,  провідний спеціаліст по роботі з населенням Калитка О.С., запросила  всіх  пригоститися запашним короваєм.



Немає коментарів:

Дописати коментар