З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

понеділок, 24 вересня 2018 р.


Свято мікрорайону № 10
«Місто моє золотаве - місто моє Кременчук»
Кожне місто має свою долю, але у Кременчука вона особлива. В ці вересневі дні наше місто відзначає 447-му річницю від дня свого засну-вання та 
75-ту річницю визволення від нацизму.
Напередодні свята, 24 вересня 2018 року, бібліотекарі бібліотеки-філії № 2 ЦБС 
для дорослих разом із мешканцями мікрорайонів 
№ 8, 10 взяли участь у відзначенні урочистостей, присвячених Дню міста.
В приміщенні КНВК № 25, прикрашеному повітряними кульками, книжковою виставкою  «Кременчук – найкраще місто на землі» бібліо-теки-філії № 2, виставкою дитячих малюнків ДЮК  «Надія»,  картинами художниці м/р № 10, Линник В.В., роботами вишивальниць м/р№ 10 
Совенко З.М., Василюк А.І., виробів з дерева Михайлик О.Т., Шкаріна Б.В., зібралися активісти мікрорайону, ветерани, жителі міста.
З привітальним словом та поздоровленнями виступила провідний спеціаліст  Автозаводської районної адміністрації Калитка О.С., після чого запросила до слова заступника міського  голови Пилипенка В.М., який тепло і щиро привітав присутніх із святом міста і пригостив 
запашним короваєм.
Ведучі свята, працівники  бібліотеки-філії № 2, Стегар Л.В. і Підлубна В.І., розповіли про історію Кременчука, в якій, наче в дзеркалі відбилися благородні справи багатьох поколінь, які жили, працювали, а в лихі часи йшли на смерть заради майбутнього своїх дітей, внуків та правнуків.
Розпочали концертну програму, яка вражала різноманітністю виступів, найменші учасники – вихованці навчального закладу № 33. Вітали зі святом на заході і маленькі, але дуже талановиті, учні  КНВК  № 25, які декламували вірші про Кременчук, рідну Вітчизну.
Виступ танцювального колективу «Мелах» під пісню «Ми – молодь України» та вихованців вока-льного гуртка «Сонячне сяйво» не залишив байдужим нікого.
Чудовим доповненням до урочистого настрою був підготовлений уч-нями КНВК № 25 флеш-моб під пісню «Молодь змінює світ». В авторському виконанні звучали вірші кременчуцької поетеси Ольги Сербовки «Місто вечірнє».
А вокальний колектив м/р № 10 «Любава» ще більше додав присутнім веселого настрою. Свято вдалося. Всіх присутніх було запрошено до частування запашним короваєм.



Немає коментарів:

Дописати коментар