З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

суботу, 29 вересня 2018 р.


День відкритих дверей 

Бібліотека – це місце зустрічі не тільки з книгою, але й з людьми. В цьому можна було переконатись 27 вересня 2018 року, коли чудового осіннього дня, 
в переддень свята – Всеукраїнського дня бібліотек, працівники бібліотеки-філії № 2 ЦБС для дорослих гостинно, з особливим піднесенням, зустрічали своїх користувачів, а саме: мешканців мікрорайонів №8, 10, учнів ЗОШ № 18, КНВК № 25.
Бібліотекарі в День відкритих дверей надавали інформацію своїм користувачам про історію створення бібліотеки, ознайомили з книжковими фондами, різноплановими виставками, виставками в віконній вітрині. 
Користувачі відвідали і наш ретро-музей «Від минулого до сьогодення», який поповнився новими експонатами.
Мешканцям мікрорайонів був запропонований буккросинг «Візьми, якщо хочеш! Віддай, якщо можеш!».
А далі для молодших наших користувачів був проведений майстер-клас цікавих поробок (виготовлення паперових троянд, пластикових квітів, аплікацій з кольорового паперу).
 Ведуча майстер-класу, бібліотекар юнацького відділу Подойникова О.В., допомагала учням ідеями та порадами, які кожен з дітей втілював, згідно власного бачення. 
Дитячі роботи вийшли надзвичайно гарними, охайними. Дітям так сподобалося робити цю красу своїми руками, що вони виготовляли штучні квіти не тільки мамам, а й залишили дарунки для бібліотеки, привітавши всіх зі святом. 
А ще на школярів чекав калейдоскоп розваг. Цікаві загадки, прислів, вікторини про книгу, читання. Молодь отримала море задоволення від відповідей на каверзні питання вікторини.
В дарунок від користувачів бібліотеки-філії № 2 колектив книгозбірні отримав декілька десятків книг від найактивніших учасників акції «Подаруй бібліотеці книгу», а саме: Петровської Л.А., Шамрай І.В., Мількіної Л.П., Червинської Л.М..
День відкритих дверей у книгозбірні довів, що інтерес до бібліотечних заходів з року в рік зростає, бо хто багато читає, той багато знає, а самими вірними друзями залишаються книги.


Немає коментарів:

Дописати коментар