З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

вівторок, 4 вересня 2018 р.


Проведення першого уроку до
Дня знань
3-го вересня 2018 року в День знань бібліотекар юнацького абонементу бібліотеки-філії № 2 Подойникова О.В. завітала на свято Першого дзвоника до колегіуму № 25.
Зміст  першого Уроку знань в 11-ому класі охопив кілька тем: Будуємо справжню демократичну державу; Моя мала батьківщина – м. Кременчук; Славетні імена України. В.О. Сухомлинський – 100 років від дня народження.
Урок розпочала вчитель української мови і літератури Асєєва Л.М.. Вона акцентувала на тому, що наша Україна прекрасна і ми щиро любимо її. Емоційно і виразно прочитала вірш В.Сосюри «Любіть Україну» Круглова Настя. Невеличке оповідання про Кременчук, як місто європейського зразка, підготувала Іванченко Катерина. А потім прочитала вірш «Рідне місто» місцевої поетеси, Н.Волкової. А учень Гаєвський Даниїл подарував всім друзям по класу невеличку презентацію «Моя Україна».
А потім бібліотекар Подойникова О.В. поздоровила учнів з новим навчальним роком і нагадала, що 28 вересня 2018 р. виповнюється 100 років від дня народження видатного українця, В.О. Сухомлинського 
( у 30-х роках ХХ століття він навчався у Кременчуцькому заочному педінституті і отримав професію вчителя молодших класів). Була показана невеличка презентація, присвячена цьому непересічному чоловіку.
На завершення активна читачка юнацького абонементу бібліотеки-філії № 2 Загорулько Аліна коротко розповіла про свій клас, привітала всіх із свя-том 1-го вересня і прочитала вірш М. Сингаївського «Про школу». Бібліотекар подякувала за емоційне виконання.
Наостанок, вчитель і бібліотекар ще раз побажали учням успіхів у навчанні, а також, щоб вони гарно вчилися і прочитали багато нових розумних і добрих книжок.

Немає коментарів:

Дописати коментар