З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

середу, 2 жовтня 2019 р.


Вечір – шанування зрілості
«Повага- ниточка, що з`єднує покоління»
(До Дня людей похилого віку)
    
В теплій, щирій атмосфері сімейної вітальні бібліотеки-філії №2 ЦБС для дорослих 1 жовтня 2019 року відбувся вечір-шанування зрілості «Повага – ниточка, що з`єднує покоління”, який підготували працівники книгозбірні.
З привітальними словами виступили голова Ради ветеранів мікрорайону №10 Коваленко Г.О. та провідний спеціаліст по роботі з населенням мікрорайону Калитка О.С.

На цей захід завітали дорогі і високошановані гості – люди поважного віку, люди, які після виходу на пенсію почали життя – цікаве, насичене подіями і творчими злетами талантів. І таких в залі чимало. Вони не звикли нудьгувати і сидіти, склавши руки. От і сьогодні Альвіна Василюк, Зоя Совенко, Любов Мазур прийшли не з пустими руками. На виставці «Два кольори мої…» представлені вишиті роботи цих майстринь, деякі з яких подаровані нашому ретро-музею.
Ведучі заходу, привітавши присутніх з цим чудовим днем побажали, ніколи не здаватися в полон рокам.
З авторськими віршами «Роки людині до лиця» та «Мій Кременчук» перед присутніми виступила Валентина Карпова.

Члени клубу «Душі криниця» з задоволенням дочекалися виступу свого улюбленого колективу «Любава», який додав оптимізму цим бадьорим, активним, енергійним людям.


Немає коментарів:

Дописати коментар