З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

середу, 30 жовтня 2019 р.


Дайджест – інсталяція
« Магія свята Happy Halloween!»

Саме у ці чарівні, жовтневі дні у більшості країн світу усі люди готуються до Дня всіх святих. Свято, що прийшло до нас із Великобританії, і яке з кожним роком набуває все більшої популярності в Україні, відзначається 31 жовтня і має назву Хелловін.

Зануритися в атмосферу магічності свята зможуть користувачі бібліотеки – філії № 2, для яких у вестибюлі книгозбірні розгорнута дайджест – інсталяція « Магія свята Happy Halloween!»

 Хелловін особливо полюбляє молодь і дітлахи, тому наша книгозбірня просто не могла проігнорувати нагоди долучити школярів, що є користувачами Інтернету, до підготовки виставки і доручили їм виготовлення паперових символів, властивих цьому святу, що вони зробили залюбки під керівництвом нашої рукодільниці Людмили Загрекової.

Жоден з відвідувачів, хто завітав до бібліотеки 30 жовтня, не залишив без уваги атрибути інсталяції, які, ніби переносять в атмосферу цього містичного свята.


Немає коментарів:

Дописати коментар