З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

понеділок, 28 жовтня 2019 р.


Година пам`яті “Тих днів у пам`яті не стерти», приуроченої 75 річниці визволення України від нацистських окупантів відбулась 28 жовтня 2019 року в бібліотеці-філії №2 ЦБС для дорослих.

Зі святом відваги і патріотизму привітали присутніх Брижаха К.Г – помічник депутата Кременчуцької міської Ради Яцини О.О.
та провідний спеціаліст по роботі з населенням м/р №10 – Калитка О.С., які побажали всім чоловікам незалежно від віку залишатися вірними захисниками Вітчизни.
Добрі слова привітань в цей день лунали не тільки на адресу чоловіків, одержали свою часточку поваги і жінки. Вітати на святкових заходах ювілярів стало вже доброю традицією в мікрорайоні завдяки ініціативі Голови Ради ветеранів Коваленко Г.О.
От і сьогодні на заході поздоровляли іменинників жовтня. На заході звучали авторські вірші і пісні Бородіна Д.О – члена спілки літераторів «Славутич».
Добрий подарунок для присутніх зробили члени гурту «Любава», які підготували концертну програму «Хай добрі люди, вам щастя буде!».

Свято зі сльозами на очах – заклик до людей сьогодення пам`ятати про минуле,  надійно його оберігати, як святиню, передаючи у спадщину новим поколінням.


Немає коментарів:

Дописати коментар