З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

середу, 13 листопада 2019 р.


Дебатний турнір
«Толерантним бути важко?»
(До Міжнародного Дня толерантності)

13 листопада 2019 року в бібліотеці-філії №2 ЦБС для дорослих для учнів гімназії №18 відбувся дебатний турнір «Толерантним бути важко?», присвячений  Міжнародному Дню толерантності.

Ведучою заходу зроблений екскурс в історію виникнення поняття «толерантність», ознайомлено учнівську молодь з висловами відомих письменників – філософів з даної тематики, показано тематичний анімаційний фільм і було проведено активне обговорення суті фільму, зроблено висновки.
  Після оголошення теми зустрічі учні розділились на 2 команди і відповідали  на різні питання пов`язані з питанням толерантності,  відстоюючи свою точку зору, тренінгові вправи по визначенню різності між людьми не залишили байдужими ні одного учня і налаштували сприймати один одного такими які вони є.
Найактивніші учасники отримали повітряні кульки із написами одного із проявів толерантності на кожній. І наприкінці турніру були зачитані ці написи для закріплення знання щодо поняття толерантності.

Закінчився турнір показом слайд-фільму за девізом: «Повчимося доброти і терпіння у братів менших» з елементами релаксації .


Немає коментарів:

Дописати коментар